Duizend-en-één freelancers, succes met zoeken.

Een korte zoektocht op Google of LinkedIn laat zien dat er meer dan genoeg freelancers zijn. Duizenden zzp’ers die actief zijn in (online) communicatie. Waarom zou jij dan kiezen voor Letterkracht? Daar kan ik best een aantal redenen voor noemen. Ik beloof dat ik het kort houd.

Passie.

Ik vind het simpelweg leuk met mensen in contact te staan en bezig te zijn met communicatie. Ik doe het dan ook in m’n vrije tijd naast het lesgeven in communicatie.

Psychologie.

Ik heb een achtergrond in sociale psychologie en gedragsverandering. Dat betekent dat ik met een andere blik naar communicatievraagstukken kijk dan de meeste communicatieprofessionals. Wil je meer over mij weten, kijken dan even hier.

Prijs en maatwerk.

Tuurlijk, ik vind het hartstikke leuk om jou verder te helpen met online communicatie. En zoals je verwacht staat daar een prijs tegenover. Maar juist omdat ik het zo leuk vind en ik naast Letterkracht ook lesgeef, kan ik lager met mijn prijzen zitten dan de meeste zzp’ers of freelancers. Benieuwd naar mijn tarieven? Kijk dan even hier.


Geïnteresseerd, geboeid of overtuigd?

Neem gerust contact op. Er hangt niet aan elke vraag een prijskaartje, namelijk.